Vil du til tops på Google?

Teknisk SEO

Google har helt specifikke ønsker til, hvordan du skal sætte dit indhold op på dit website – og vi lover dig, at du vil blive takket med topresultater, hvis du følger dem.

Senior-erfaring fra stort bureau

Hos Rankbase får du senior-erfaring, og det helt rigtige netværk, uden de dyre huslejer og mellemled. 

Fokus på konvertering

Vi måler ikke kun værdien på visninger og kliks, vi fokuserer på flere henvendelser og øget omsætning. Ellers er din trafik bare en udgift …

Ring +45 2260 6519

eller udfyld formularen

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO er benhårdt arbejde, men det giver vilde resultater!

Og hvis du har os med på holdet, så er der fuld fokus på, at: 


Det virker hver gang!

Kan Google finde og forstå dit indhold?

Bare rolig, jeg starter ikke på en lang teknisk SEO forklaring

Første step

Men det er vigtigt at vide, at Google crawler alle de sider, som Google har adgang til. Og i den forbindelse vurderer Google, hvor relevant en side er, og for hvilken specifik søgning siden er relevant for.

Det vil sige, at hvis ikke Google kan finde dit website eller ikke forstår, hvad dit website handler om? Så er dit website lost.

Derfor er det vigtigt at være 100-meter-mester i denne øvelse. Og her kommer vi ind i billedet, for som virksomhedsejer kan og skal du ikke være god til alting.

Hos os er dit website i gode hænder! Vi starter nemlig altid i analyse-rummet, hvor vi opsporer de fejl og mangler, som er skadende i kommunikationen mellem dit website og Google. 


Næste step er så at kigge på din(e):

Og ikke mindst optimere på det!

Er dit website hurtigt nok?

Opskriften på en konstant god hastighed.

Vi må ikke glemme det her punkt! For hvis du virkelig gerne vil give dine konkurrenter baghjul, så kræver det, at der er fart over feltet, når det kommer til hastigheden på dit website:

Ja, det er benhårdt arbejde. Og selvom du måske ikke er helt vild med det, så er hastighed bare noget, som fylder enormt meget på Google’s prioriteringsliste – og det har vi heldigvis mere end 10 års god erfaring med.  

Vi står både til rådighed, hvis

En eller flere specifikke SEO-problematikker som du gerne vil have toptunet. Det kan eksempelvis være hastighed, Time on Site eller duplikeret indhold.

Og når det gælder

Et større SEO arbejde, hvor hele dit website bliver finkæmmet for optimeringsmuligheder og kommer til at stå knivskarpt på Google.

Vi har udført arbejde for blandet andet